Vika tvätt får mig att må bra

Mina två återbesök hos kbt-Lasse i höst har b.la. handlat om hur jag ska påminna mig själv att göra det jag vet jag mår bra av (ha ordning och städat kring mig, å träffa kompisar t.ex.).

Mitt förslag blev dagsplaner; min gamla strategi som funkat i perioder förr.

Torsdagar är städ- och plocka i ordning-dag. Nu fixar jag tvätt som blivit liggande framme – och är vansinnigt nöjd med mig själv. Vill oxo hinna med dammsugning och lite annat.
 

Uppdaterat: Började genast pilla på olika blogginställningar (lade in länk till min senaste mikroblogg) efter att jag lyckats skriva ett snabbt inlägg om nuläget. Så försvann en dryg halvtimme där jag tänkt vika tvätt eller städa… *suuuck*

3 svar till “Vika tvätt får mig att må bra

  1. *nickar och ler igenkännande* Jag blir också vansinnigt nöjd med mig själv när jag står där borta *pekar* i tvättstugan och sorterar och viker. Det ger en riktigt fin känsla!
    För att inte tala om känslan när man går och lägger sig i en nybäddad säng, hela lägenheten är städad och skinande fin och man vet att när man vaknar har man rena, fräscha haddukar till duschen och MASSOR av rena fräscha kläder att välja mellan. :D

  2. Hej! Kul att du tittar in! :-)

    En vacker dag måste jag också bli bättre på att lämna kommentarer hos andra bloggare. Det är så kul att se att någon trillar in ibland!

  3. :D Ja, jag är inte så duktig på det heller egentligen.. men vissa dagar roar jag mig med att ”slumpa runt” på wordpress, och så snubblar man ibland över något intressant inlägg.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s