Fake it till you make it!

Agera som om du skulle lyckas. Agera som om du vore värd något. Agera som om det du säger är viktigt. Agera som om!

Fake it till you make it!

3 svar till “Fake it till you make it!

 1. Läste precis ett annat sätt att uttrycka det där: http://jenniferlawler.com/wordpress/?p=1016 Jag gillade inlägget – även om det har lite amerikaniserat ”youcanbewhateveryouwant”-dravel över sig också. Men man kan ju välja hur man tolkar det.

  • Det här ämnet borde jag skriva mycket mer om. Mycket mer. Det handlar om mina egna demoner som hindrar mig och sätter krokben för mig på en mängd sätt. En liten jävel på axeln som säger att jag inte duger. Du är liten och dum. Det du gör är meningslöst. Depressionens röst. En inre röst som gör mig passiv.

   Receptet är att göra saker ändå. Som om jag skulle lyckas. Det funkar. Det svåra är att påminna sig om detta tankeknep vid rätt tillfälle.

 2. (Meh vad knäppt – jag måste tydligen vara inloggad på min GAMLA blogg för att kunna svara dig…!)

  Jag känner igen den där ”rösten” – jag kallar min Luther (ibland med epitetet ”den lede fan” som extra krydda…!), fast det är lite taskigt mot Martin L, förstås… ;-) Och jag tycker nog ändå att det hänger ihop med Jennifer Lawlers text – för egentligen är det ju vi själva som säger de där dumheterna, det är ingen ANNANS röst, eller hur? Inte egentligen. Det handlar om vad vi säger till oss själva, vilken berättelse vi berättar OM oss själva, FÖR oss själva.

  Men som sagt – jag är inte heller något ess på det där. Bara en obotlig (?) ”side-seat driver” som kör lika illa själv…!

  (Var det du som länkade till lyckobloggen, förresten? Ett inlägg om goda intentioner och dålig självkänsla? Ruggigt bra inlägg, tack för det! Jag bloggade själv om det idag. På nya bloggen, dårå: http://himmelochord.se. Inte för att du MÅSTE läsa, men jag kom på att länken nog kom från dig, och du kanske är nyfiken…!)

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s