Motreaktion?

Har haft några dagar där det hänt mycket positiva saker. Träffat nya människor och fått positiv feedback. Om jag verkligen ska ha en må bra-blogg borde jag ju skriva om när jag mår bra också, inte bara när jag får deppdippar och blir överstressad av ingenting.

Sedan borde jag bli bättre på att lära mig hantera att det kommer dippar efter toppar. En ”motreaktion” som försöker se till så jag inte mår för bra för länge.

Lärdom: Jag mår bra av möten.

Utmaning: Vara beredd på motreaktion och ”dippar” så jag inte dras med alltför långt ner.

2 svar till “Motreaktion?

  1. hej!
    Du kan väl blanda motgång och medgång i ett flöde. När du skriver om motgång, var mer objektiv så du inte hamnar i ömkans sjö. Medgång, även där se det objektivt, det tror jag kan motverka den bottenlösa förtvivlan när det inte funkar i tillvaron. Objektivitet är en balans, men även ett sätt att ‘ställa sig utanför’ sig själv. hälsning barbro

  2. När jag mår dåligt så är ju allt så himla jättehemskt. Å ingenting kommer någonsin att bli bra. Å ingenting har någonsin varit bra.

    Att ställa sig utanför sig själv låter jättebra. Lyckas jag med det får jag ju lite perspektiv och kommer förhoppningsvis på att jag inte ska gräva ner mig mer än nödvändigt, så att säga. :-)

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s